سخنرانی جذاب هنری است که با استفاده از کلمات، ایفای نقش موثر و ارتباط نزدیک با مخاطبان، توانایی جلب توجه و انگیزش آنها را دارد. این هنر، یک ارتباط عمیقتر با مخاطبان ایجاد میکند و موفقیت سخنران در نهایت به توانایی انتقال ایدهها و احساسات به شکل جذاب و قابل فهم مرتبط است.
آیا تا به حال در شرایطی قرار گرفته اید که نیاز به سخنرانی داشته باشید؟
چقدر در آن سخنرانی موفق بوده و از آن راضی هستید؟
همه افراد بارها در موقعیت سخنرانی در یک جمع قرار گرفته و خواهند گرفت، پس مهم است که ما با به کارگیری روش های مفید، مهارت های سخنرانی خود را افزایش دهیم. برای تقویت قدرت سخنرانی روش های بسیار زیادی وجود دارد که این روش ها می توانند به ما در افزایش مهارت سخنوری کمک کنند. سخنرانی یک مهارت قابل یادگیری است و همه ی افراد می توانند با تلاش و کوشش به سخنرانان خوبی تبدیل شوند. اگر می خواهید دیگران را از قدرت سخنرانی خود انگشت به دهان بگذارید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
رازهای ناگفته سخنرانی جذاب
برخی افراد گمان می کنند که توانایی سخنوری، یک استعداد و مهارت ذاتی می باشد و در صورتی که یک فرد این مهارت را در ذات خود نداشته باشد، دیگر نمی تواند به یک سخنران خوب تبدیل شود.
باید به شما بگویم که این اندیشه کاملا اشتباه است!
بسیاری از سخنوران بزرگ جهان با تلاش و سخت کوشی بسیار توانسته اند مهارت سخنرانی را در خود نهادینه کنند که این موضوع نشان می دهد ما می توانیم با استفاده از ترفند های مختلف این قدرت را در خود ایجاد کنیم.
امروزه سخنرانان و گویندگان در سرتاسر جهان روش های مختلفی برای داشتن یک سخنرانی جذاب معرفی کرده اند.
ما در ادامه این مقاله سعی کرده ایم بهترین و در عین حال ساده ترین روش ها را به شما معرفی کنیم.
ترفند های سخنرانی جذاب و خوب

6_ استفاده از تکنیک داستان سرایی: علم روانشناختی می گوید برای شما یادآوری جمله ای از داستان فیلمی که پنج سال پیش مشاهده کرده اید بسیار آسان تر از جمله ای است که چند روز پیش در یک جلسه کاری شنیده اید.
این موضوع بیانگر آن است که اگر شما می خواهید به عنوان یک سخنران در ذهن مخاطبین خود ثبت شوید، باید داستان سرایی کنید.
شما می توانید برای به کاری گیری هرچه بهتر این روش مقاله “تکنیک داستان سرایی در سخنرانی” را مطالعه کنید.
7_ بر روی زبان بدن خود تمرکز کنید: منفعل و معذب بر روی صندلی نشستن باعث می شود مخاطبین نتوانند با شما ارتباط برقرار کنند، بنابراین در زمان سخنرانی حتما بر روی صحنه محکم و استوار گام بردارید و از نزدیک شدن به مخاطبین خود نترسید.
دیگر نکته ای که باید در زبان بدن به آن دقت کنید، برقراری تماس چشمی است. برقراری تماس چشمی با مخاطبین این حس را القا می کند که شما کاملا بر صحنه و سخنرانی مسلط هستید.
کلام آخر
این را در نظر بگیرید که همه ی ما ممکن است روزی مجبور به سخنرانی شویم، پس چه بهتر است از همین حالا برای آن روز تمرین داشته باشیم تا در روز موعود بهترین سخنرانی را از خود به نمایش بگذاریم.
سخنرانی یک فرصت شگفت انگیز و در عین حال استرس زا است اما باید بدانید که شما می توانید با یه کار گیری روش های بالا، استرس و اضطراب را کنترل کنید و در نهایت سخنرانی جذاب و خوبی داشته باشید
در کانال ایتا هنر فن بیان عضو شوید تا با آخرین آموزش های ما همراه شوید.
ممنون که تا پایان این مطلب با ما همراه بودید
دوستتون دارم