سبد خرید 0

خوب صحبت کردن مقابل دوربین | ۵ راز مخفی

صحبت کردن مقابل دوربین برای بسیاری از افراد کاری سخت و پر مشقت است به طوری که باعث می شود افراد حتی از انجام دادن آن صرف نظر کنند. این کار همیشه یکی از مهم ترین دغدغه های افرادی چون بلاگرها، مجریان، افراد صاحب منصب و… بوده است. گاهی اوقات نیز افراد به واسطه شغل آنلاینی که دارند و به منظور تولید محتوا می بایست در مقابل دوربین قرار بگیرند.

اگر دوست دارید یک مجری موفق باشید، اگر در زمینه بلاگری و اینفلوئنسری فعالیت دارید، اگر دائما در دید دوربین ها و در معرض مصاحبه هستید خواندن ابن مقاله می تواند درهای جدیدی از موفقیت را به روی شما باز کند.

امروز می خواهیم با ارائه ترفندها و نکاتی به شما کمک کنیم تا در مقابل دوربین فن بیان قوی داشته باشید.

اگر تا به حال در دوره جامع فن بیان و سخنوری شرکت نکرده اید، همین حالا روی کلمه لینک شده ضربه بزنید تا یک قدم به موفقیت نزدیک تر شوید.

اهمیت خوب صحبت کردن مقابل دوربین

یک ویدئو، مصاحبه، لایو و… را به خاطر بیاورید که فردی که مقابل دوربین دائما مضطرب بوده و تپق می زده، در آن زمان شما چه احساسی داشتید؟ آیا آن مصاحبه، ویدئو یا لایو باعث جذب شما به موضوع مد نظر گوینده شد؟

پاسخ به همین سوالات می تواند اهمیت خوب صحبت کردن مقابل دوربین را برای ما مشخص کند. امروزه با استفاده درست از فضای مجازی است که افراد می توانند خود را به دیگران بشناسانند و کار خود را رونق ببخشند.

فرقی ندارد که یک بلاگر باشید یا مجری، تفاوتی ندارد قصد تولید محتوای طنز دارید یا قصد فروش محصولات خود و… در هر یک از این زمینه ها شما می بایست بتوانید به خوبی در مقابل دوربین صحبت کنید تا باعث جذب مخاطبین هدف خود شوید. خوب صحبت کردن مقابل دوربین نشان دهنده توانایی بالا در سخنوری، اعتماد به نفس و عزت نفس می باشد که این ها خود باعث جذب افراد به سمت شما می شود.

صحبت کردن مقابل دوربین

5 راز مخفی خوب صحبت کردن مقابل دوربین

در این بخش به معرفی ۵ رازی خواهیم پرداخت که عمل به آن ها می تواند توانایی صحبت در مقابل دوربین شما را از این رو به آن رو کند!

  1. تمرین و انتقاد

صحبت کردن جلوی دوربین را تمرین کنید و خود را نقد کنید. هیچ چیزی مانند نقد کردن، به شما در پی بردن به اشتباهاتتان و اصلاح آن ها کمک نمی کند. برای این کار پیش از همه متن خود را آماده کرده و چندین بار آن را بخوانید و حالا با همان تیپ و استایلی که مد نظرتان است در مقابل دوربین یا آیینه قرار بگیرید و شروع به یک سخنرانی واقعی کنید.

این کار به شما کمک می کند اشتباهات خود را بشناسید و آن ها را اصلاح کنید. همچنین شما باید اشتباهات فن بیان را بشناسید تا بتوانید آن ها را از سخنرانی خود بیرون بکشبد.

  1. راحت صحبت کنید.

خود را تحت فشار نگذارید، راحت و صمیمانه اما مودبانه با مخاطبین خود صحبت کنید. نیاز نیست حتما از کلمات به اصطلاح قلمبه سلمبه استفاده کنید.

  1. اعتماد به نفس داشته باشید.

به طور قطع یکی از مهم ترین عواملی که به شما در خوب صحبت کردن مقابل دوربین کمک می کند، داشتن اعتماد به نفس است. داشتن اعتماد به نفس باعث می شود خود و توانایی های خود را باور کنید و از به چالش کشیده شدن ترسی نداشته باشید.

اگر اعتماد به نفس ضعیفی دارید، پیشنهاد می شود حتما مقاله  افزایش اعتماد به نفس را مطالعه کنید.

  1. زبان بدن مناسب داشته باشید.

نکته دیگر در خصوص خوب صحبت کردن جلوی دوربین این است که شما حواستان به زبان بدنتان باشد و با زبان بدنتان نیز با مخاطب ارتباط برقرار کنید.

  1. با سرعت مناسب صحبت کنید.

هنگام صحبت کردن جلوی دوربین نه آنقدر تند حرف بزنید که مخاطب چیزی از سخنان شما متوجه نشود و نه آنقدر آهسته و آرام صحبت کنید که مخاطب از شنیدن ادامه صحبت های شما پشیمان شود. پس یک راز دیگر خوب صحبت کردن مقابل دوربین، داشتن سرعت مناسب در حرف زدن است.

رازهای خوب صحبت کردن مقابل دوربین

موقعیت سنجی در سخنرانی جلوی دوربین

شاید برخی افراد گمان کنند که هرچه رسمی تر و کتابی تر صحبت کنند، سخنرانی جذاب تری خواهند داشت اما همیشه اینگونه نیست. ما باید موقعیت سنج باشیم و بدانیم چه زمانی رسمی و چه زمانی خودمانی صحبت کنیم. شوخ طبعی می تواند باعث جذابیت صحبت های شما و افزایش اشتیاق مخاطبین به ادامه دادن و پیگیری کردن صحبت های تان شود.

البته توجه کنید که شوخ طبعی به معنای بی ادبی و بی احترامی نمی باشد بلکه در زمان شوخی و طنازی نیز حرمت ها و احترام ها باید حفظ شود و ما نباید با شوخی های خود موجب رنجش دیگران شویم.

صحبت کردن جلوی دوربین مانند نشانه گیری کردن است. هرچه نشانه گیری شما دقیق تر باشد، احتمال موفقیت شما بیشتر خواهد بود. عواملی که باعث افزایش دقت شما می شود زبان بدن مناسب، سرعت مناسب، اعتماد به نفس، طنازی، تمرین و تکرار و… می باشد.

امیدواریم که این مقاله برای شما همراهان عزیز مفید بوده باشد.

به امید دیدار مجدد.

دیدگاهتان را بنویسید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://mjrajaei.ir/?p=13475

ارتباط با آکادمی هنر فن بیان

پشتیبانی مجموعه از طریق شبکه های مجازی همه روزه در ساعات کاری آماده خدمت رسانی به شما دانش‌پذیران و مخاطبین گرامی است.
لطفا فقط در صورت ضرورت تماس حاصل کنید.